logo playmobiel dj small

Rolling DJ

rolling dj playmobiel

Ben je op zoek naar een Rolling DJ? Een DJ die zonder kabels helemaal vrij door de ruimte gaat? Binnen, buiten, op de gang en in de lift? Gevonden!

De Rollende DJ’s van PlayMobiel DJ zijn graag gezien op netwerkevent, borrel, beurs, winkelcentra en natuurlijk in de tuin of de straat.

De fraaie DJ booth is bovendien naar wens te ‘customizen’.

Zo haal je met de Rolling DJ een geweldig concept in huis dat van jou event zeker een succes gaan maken.

 

5/5
Beste Victor, Ik heb alleen maar enthousiaste verhalen over je gehoord, van zowel de gasten van Boskalis als onze eigen team! Super. Dank nogmaals voor je vlotte handelen en prettige contact.
Agien, Boskalis
4.5/5
Perfect verzorgde avond. Erg leuk dat de mensen graag een praatje met de DJ maken en het heel verwelkomend is om te gaan dansen. DJ sprak goed Engels wat belangrijk is voor een internationaal gezelschap.
Daniella, Ravesteijn Schlumberger

Rolling DJ biedt extra’s!

Onze Rolling DJ's weten zich altijd op de gasten af te stemmen en dat kan zelfs een saaie borrel leuk maken. De DJ zoekt interactie met de gasten en daagt ze uit mee te denken over de muziek. Altijd goed voor een lach op het gezicht. Of wat te denken van een door collega’s samengestelde ‘foute’ playlist… Durf jij je ‘quilty pleasures’ te verklappen?

Dus ga je binnenkort een borrel of feest te organiseren een beurs of een productlancering? Op kantoor, thuis, in een trein, op een boot of op die schitterende locatie? Wij zijn er klaar voor om jouw te helpen er een geweldig succes van te maken waar nog lang over wordt nagepraat.
Denk je aan muziek dan denk je aan de PlayMobiel DJ!

De Play-Mobiel Rolling DJ’s werken door het hele land, vraag gerust naar onze beschikbaarheid indien je een feestje organiseert.