Playmobiel DJ

logo playmobiel svg

Rolling DJ

Rolling DJ

Freezing a moment, reveals how rich reality truly is.

Personal Session

Commercial Photos

Your Love Story

Wedding Photography

rolling dj playmobiel

Rolling DJ

Een Rolling DJ huren biedt extra's!

Een mobiele DJ huren biedt extra's!

Rolling DJ biedt extra’s!

Onze Rolling DJ’s weten zich altijd op de gasten af te stemmen en dat kan zelfs een saaie borrel leuk maken. De DJ zoekt interactie met de gasten en daagt ze uit mee te denken over de muziek. Altijd goed voor een lach op het gezicht. Of wat te denken van een door collega’s samengestelde ‘foute’ playlist… Durf jij je ‘quilty pleasures’ te verklappen?

Dus ga je binnenkort een borrel of feest te organiseren een beurs of een productlancering? Op kantoor, thuis, in een trein, op een boot of op die schitterende locatie? Wij zijn er klaar voor om jouw te helpen er een geweldig succes van te maken waar nog lang over wordt nagepraat.
Denk je aan muziek dan denk je aan de PlayMobiel DJ!

Op zoek naar een DJ?

Oké, dus jij bent op zoek naar een Mobiele DJ. Geen DJ die in een hoekje verstopt staat of verscholen achter een DJ booth ergens achterin de zaal…

Nee, jij wilt interactie met de DJ op je feestje, borrel of netwerk-event. Nou dat treft!

Met de rondwandelende Mobiele DJ hebben we een geweldige Mobiel DJ concept in huis dat van jouw event zeker een succes gaan maken.

Agien
Boskalis
Lees verder
Beste Victor, Ik heb alleen maar enthousiaste verhalen over je gehoord, van zowel de gasten van Boskalis als onze eigen team! Super. Dank nogmaals voor je vlotte handelen en prettige contact.
Daniella
Ravesteijn Schlumberger
Lees verder
Perfect verzorgde avond. Erg leuk dat de mensen graag een praatje met de DJ maken en het heel verwelkomend is om te gaan dansen. DJ sprak goed Engels wat belangrijk is voor een internationaal gezelschap.