logo playmobiel dj small

Festival DJ

Festival DJ

Ben jij op zoek naar dat lekkere losse festival sfeertje?

Maar dan gewoon op de parkeerplaats van jullie bedrijf? 

Dat kan! We werken als Festival DJ vaak samen met PopUp Borrel. Deze jongens zijn meesters in het op locatie opbouwen van precies het goede festival sfeertje. 

Denk aan heerlijke eten uit foodtrucks, een toffe mobiele festival bar, tenten, vlaggetjes enz enz… En daar dan onze DJ’s bij. 

Succes verzekerd!

5/5
"We werken al jaren, met volle tevredenheid, samen met de DJ's van PlayMobiel. Ze zijn betrouwbaar, toegankelijk en flexibel en weten altijd weer de juiste toon te vinden voor onze events. Ook gaan ze op een passende manier het contact aan met de gasten. Dit geeft het altijd weer net die extra beleving aan een event" .
Arwin
PopUp Borrel
4.5/5
"Het is erg goed verlopen op onze familiedag: bijna 600 mensen! Echt een grote drukte met blije kinderen en een reünie voor de ouders! DJ Romeo heeft indruk gemaakt. Het grootste talent heeft zelfs jullie sticker op zijn kamer opgeplakt!"
Martine
Enexis

Festival DJ biedt extra’s!

Met een mobiele Festival DJ zit je altijd goed!

Voor kleine feestjes is het geluid van de mobiele booth zelf meer dan genoeg. Ga je het groter aanpakken en wil je dat de muziek overal te horen is? Geen probleem! We koppelen dan simpel onze muziek draadloos aan een groter geluidsysteem (PA).

Zo werkt dat bij PlayMobielDJ, klein of groot, we houden altijd contact met de gasten. Sterker nog, we bewegen ons tussen de gasten door!

Ook zin in een ongedwongen borrel of feestje? Neem dan snel contact met ons op!

De Play-Mobiel DJ’s werken door het hele land, vraag gerust naar onze beschikbaarheid indien je een borrel of feestje organiseert.