Playmobiel DJ

logo playmobiel svg

Festival DJ

Festival DJ

Freezing a moment, reveals how rich reality truly is.

Personal Session

Commercial Photos

Your Love Story

Wedding Photography

Festival DJ

Festival DJ

Een Festival DJ huren biedt extra's!

Een mobiele DJ huren biedt extra's!

Festival DJ biedt extra’s!

Met een mobiele Festival DJ zit je altijd goed!

Voor kleine feestjes is het geluid van de mobiele booth zelf meer dan genoeg. Ga je het groter aanpakken en wil je dat de muziek overal te horen is? Geen probleem! We koppelen dan simpel onze muziek draadloos aan een groter geluidsysteem (PA).

Zo werkt dat bij PlayMobielDJ, klein of groot, we houden altijd contact met de gasten. Sterker nog, we bewegen ons tussen de gasten door!

Ook zin in een ongedwongen borrel of feestje? Neem dan snel contact met ons op!

Op zoek naar een DJ?

Oké, dus jij bent op zoek naar een Mobiele DJ. Geen DJ die in een hoekje verstopt staat of verscholen achter een DJ booth ergens achterin de zaal…

Nee, jij wilt interactie met de DJ op je feestje, borrel of netwerk-event. Nou dat treft!

Met de rondwandelende Mobiele DJ hebben we een geweldige Mobiel DJ concept in huis dat van jouw event zeker een succes gaan maken.

Arwin
PopUp Borrel
Lees verder
"We werken al jaren, met volle tevredenheid, samen met de DJ's van PlayMobiel. Ze zijn betrouwbaar, toegankelijk en flexibel en weten altijd weer de juiste toon te vinden voor onze events. Ook gaan ze op een passende manier het contact aan met de gasten. Dit geeft het altijd weer net die extra beleving aan een event" .
Martine
Enexis
Lees verder
"Het is erg goed verlopen op onze familiedag: bijna 600 mensen! Echt een grote drukte met blije kinderen en een reünie voor de ouders! DJ Romeo heeft indruk gemaakt. Het grootste talent heeft zelfs jullie sticker op zijn kamer opgeplakt!"