logo playmobiel dj small

Kerst DJ

kerst dj playmobieldj

Met De PlayMobiel Kerst DJ is het is ieder jaar weer volop feest en gezelligheid in december en januari. Op tientallen kerst- en nieuwjaarsborrels blijken ons mobiele en interactieve DJ’s steeds weer de juiste snaar te raken.

Natuurlijk met (de betere) kerstmuziek maar ook gezellige gouwe ouwe, knallers uit de top40, après ski of meer stijlvol met gezellige soul en jazz.

Een feest of borrel, voor je het weet zit de sfeer er met de Mobiele Kerst DJ goed in!

5/5
Super goede ervaring met de Play-Mobiel DJ tijdens onze familiedag. DJ Victor draaide heerlijke muziek en voelde de sfeer goed aan. Ideaal voor de wat kleinere bedrijfsfeesten, omdat je verder niets qua techniek hoeft voor te bereiden.
Marjolijn
4.5/5
Dag Victor, Wij kijken met veel plezier terug op ons event gisteren. Men vond de DJ erg leuk, dus jullie hebben zeker een positieve bijdrage aan de sfeer geleverd! Dank daarvoor, en fijne feestdagen alvast!
Karlijn

Kerst DJ biedt extra’s!

Play-Mobiel DJ’s weten zich altijd op de gasten af te stemmen en dat kan zelfs de saaiste borrels leuk maken. Met speciale Play-Mobiel kerstmutsen bijvoorbeeld. Of een door collega’s samengestelde ‘foute’ playlist…
Dus ga je binnenkort een borrel of feest te organiseren? Op kantoor, thuis, in een trein, op een boot of op die schitterende locatie? Wij zijn er klaar voor om jou te helpen er een geweldig succes van te maken waar nog lang over wordt nagepraat. Denk je aan Kerst dan denk je aan Play-Mobiel Kerst DJ!

De Play-Mobiel DJ’s werken door het hele land, vraag gerust naar onze beschikbaarheid indien je een kerstborrel organiseert.