Playmobiel DJ

logo playmobiel svg

Kerst DJ

Kerst DJ

Freezing a moment, reveals how rich reality truly is.

Personal Session

Commercial Photos

Your Love Story

Wedding Photography

Kerst DJ

Een Kerst DJ huren biedt extra's!

Een mobiele DJ huren biedt extra's!

Kerst DJ biedt extra’s!

Play-Mobiel DJ’s weten zich altijd op de gasten af te stemmen en dat kan zelfs de saaiste borrels leuk maken. Met speciale Play-Mobiel kerstmutsen bijvoorbeeld. Of een door collega’s samengestelde ‘foute’ playlist…
Dus ga je binnenkort een borrel of feest te organiseren? Op kantoor, thuis, in een trein, op een boot of op die schitterende locatie? Wij zijn er klaar voor om jou te helpen er een geweldig succes van te maken waar nog lang over wordt nagepraat. Denk je aan Kerst dan denk je aan Play-Mobiel Kerst DJ!

Op zoek naar een DJ?

Oké, dus jij bent op zoek naar een Mobiele DJ. Geen DJ die in een hoekje verstopt staat of verscholen achter een DJ booth ergens achterin de zaal…

Nee, jij wilt interactie met de DJ op je feestje, borrel of netwerk-event. Nou dat treft!

Met de rondwandelende Mobiele DJ hebben we een geweldige Mobiel DJ concept in huis dat van jouw event zeker een succes gaan maken.

Marjolijn
Lees verder
Super goede ervaring met de Play-Mobiel DJ tijdens onze familiedag. DJ Victor draaide heerlijke muziek en voelde de sfeer goed aan. Ideaal voor de wat kleinere bedrijfsfeesten, omdat je verder niets qua techniek hoeft voor te bereiden.
Karlijn
Lees verder
Dag Victor, Wij kijken met veel plezier terug op ons event gisteren. Men vond de DJ erg leuk, dus jullie hebben zeker een positieve bijdrage aan de sfeer geleverd! Dank daarvoor, en fijne feestdagen alvast!