Playmobiel DJ

logo playmobiel svg

Congres DJ

Congres DJ

Freezing a moment, reveals how rich reality truly is.

Personal Session

Commercial Photos

Your Love Story

Wedding Photography

Congres DJ

Congres DJ

Een congres DJ huren biedt extra's!

Een mobiele DJ huren biedt extra's!

Congres DJ biedt extra’s!

De Congres DJ altijd de juiste toon te zetten en zich op de gasten af te stemmen. De DJ kan zelfs helpen om de boodschap of het thema van het congres te versterken. Denk hierbij aan de interactie ‘Welke muziek past volgens u bij het thema?” of door het branden van de mobiele DJ booth met het logo of het thema van het congres.

Graag gaan we samen met u de uitdaging aan om maximale beleving te creëren. Zo kan de DJ bijvoorbeeld ook samen met extra live muzikanten zoals een saxofonist(e) of vocals worden ingezet.

Op zoek naar een DJ?

Oké, dus jij bent op zoek naar een Mobiele DJ. Geen DJ die in een hoekje verstopt staat of verscholen achter een DJ booth ergens achterin de zaal…

Nee, jij wilt interactie met de DJ op je feestje, borrel of netwerk-event. Nou dat treft!

Met de rondwandelende Mobiele DJ hebben we een geweldige Mobiel DJ concept in huis dat van jouw event zeker een succes gaan maken.

Anouk
Jaarbeurs Utrecht
Lees verder
Wij hebben de mobiele DJ regelmatig ingezet in onze congreslocatie Supernova. Dit ging altijd naar volle tevredenheid. DJ's zijn stipt en komen de afspraken na. Leuke interactie met de gasten die daardoor na een congres vaak langer blijven netwerken. Ook onze eigen horeca crew is altijd enthousiast.
Ilse
Bovag Nederland
Lees verder
Voor ons congres in Papendal hebben de de mobiele DJ als ondersteunende sfeermaker ingezet. Van de aankomst van de gasten naar het ondersteunen van het plenaire programma en zelfs nog de borrel na afloop. Met DJ Victor liep het allemaal buitengewoon gesmeerd en professioneel.