logo playmobiel dj small

Congres DJ

Congres DJ

Op zoek naar een Congres DJ?

Play-Mobiel biedt de perfecte muzikale oplossing!

Onze Congres DJ zorgt voor professioneel en origineel congres-entertainment. Omdat we mobiel zijn kunnen we interactie aangaan met de gasten. Dit wordt vaak zeer gewaardeerd en hierdoor wordt de sfeer al snel losser. En dat is precies wat je nodig hebt als je na een congres nog plezierig wil netwerken.

5/5
Wij hebben de mobiele DJ regelmatig ingezet in onze congreslocatie Supernova. Dit ging altijd naar volle tevredenheid. DJ's zijn stipt en komen de afspraken na. Leuke interactie met de gasten die daardoor na een congres vaak langer blijven netwerken. Ook onze eigen horeca crew is altijd enthousiast.
Anouk, Jaarbeurs Utrecht
4.5/5
Voor ons congres in Papendal hebben de de mobiele DJ als ondersteunende sfeermaker ingezet. Van de aankomst van de gasten naar het ondersteunen van het plenaire programma en zelfs nog de borrel na afloop. Met DJ Victor liep het allemaal buitengewoon gesmeerd en professioneel.
Ilse, Bovag Nederland

Congres DJ biedt extra’s!

De Congres DJ altijd de juiste toon te zetten en zich op de gasten af te stemmen. De DJ kan zelfs helpen om de boodschap of het thema van het congres te versterken. Denk hierbij aan de interactie ‘Welke muziek past volgens u bij het thema?” of door het branden van de mobiele DJ booth met het logo of het thema van het congres.

Graag gaan we samen met u de uitdaging aan om maximale beleving te creëren. Zo kan de DJ bijvoorbeeld ook samen met extra live muzikanten zoals een saxofonist(e) of vocals worden ingezet.

De Play-Mobiel DJ’s werken door het hele land, vraag gerust naar onze beschikbaarheid indien je een congres organiseert.

Zelf op zoek naar een bijzondere locatie voor je borrel? Kijk dan eens hier: congreslocaties