logo playmobiel dj small

Mobiele DJ huren

mobiele dj huren playmobiel

Oké, dus jij bent op zoek naar een Mobiele DJ. Geen DJ die in een hoekje verstopt staat of verscholen achter een DJ booth ergens achterin de zaal…

Nee, jij wilt interactie met de DJ op je feestje, borrel of netwerk-event. Nou dat treft!

Met de rondwandelende Mobiele DJ hebben we een geweldige Mobiel DJ concept in huis dat van jouw event zeker een succes gaan maken.

5/5
Deze Mobiele DJ gaf een extra dimensie aan ons netwerkevent. Tijdens het netwerken is te harde/drukke muziek niet handig. Daar wist deze DJ perfect mee om te gaan. Een rondlopende DJ zorgde er wel voor dat het publiek losser en informeler werd. Zelf een plaatje aanvragen en knoppen bedienen was heel leuk! Naarmate de avond vorderde werd het volume en de muziek aangepast en gingen de voetjes van de vloer. Top!
Linda Niessen
4.5/5
Play-Mobiel DJ heeft gespeeld tijdens de Haringparty van Crawford & Company ter ere van haar 75 jarig bestaan. Naast goede muziek, vonden we het ook erg leuk dat de muziek booth aangepast kon worden aan de Crawford stijl!
Rianne van Crawford schade-experts

Een mobiele DJ huren biedt extra’s!

Onze mobiele PlayMobiel DJ’s weten zich altijd op de gasten af te stemmen en dat kan zelfs een saaie borrel leuk maken. De DJ zoekt interactie met de gasten en daagt ze uit mee te denken over de muziek. Altijd goed voor een lach op het gezicht. Of wat te denken van een door collega’s samengestelde ‘foute’ playlist… Durf jij je ‘quilty pleasures’ te verklappen?
Dus ga je binnenkort een borrel of feest te organiseren? Op kantoor, thuis, in een trein, op een boot of op die schitterende locatie? Wij zijn er klaar voor om jouw te helpen er een geweldig succes van te maken waar nog lang over wordt nagepraat.
Denk je aan muziek dan denk je aan de PlayMobiele DJ!

Mobiele DJ, hierboven op de rode loper bij een filmpremière. 

De PlayMobiel DJ’s werken door het hele land, vraag gerust naar onze beschikbaarheid als je een feestje of event organiseert.