Playmobiel DJ

logo playmobiel svg

Mobiel-Vinyl

Mobiel-Vinyl De Rijdende Platenbaas!

Mobiel-Vinyl Golfkar

Maak kennis met onze unieke omgebouwde golfcar ‘Mobiel-Vinyl’! Een prachtig retro golfkarretje is voorzien van geluidsinstallatie, lichtjes, spiegelbollen en heuse draaitafels. 

Aan boord zijn bakken vol met leuke singeltjes en LP’s. En daar mag je zelf in zoeken naar je favoriete plaatjes. 

Disco, Soul, Rock, Eighties en Nineties. Maar ook gezellige meezingers. Alle leuke genres zijn vertegenwoordigd. 

Geef je plaatje aan de DJ en die draait het voor je. Gezelligheid en interactie. 

Op zoek naar een DJ?

De Play-Mobiel DJ’s werken door het hele land, Naast onze mobiele Golfcar hebben we ook een Rolling DJ. Vraag gerust naar onze beschikbaarheid indien je een borrel of feestje organiseert.

Marcella
Lees verder
Wij hebben de PopUp DJ laten komen voor de 40ste verjaardag van mijn man. Gezien de corona-maatregelen konden we geen 'echt' feest geven maar om mijn man te verrassen hebben we een bezoek van de Mobiele PopUp DJ geboekt. Dit was een groot succes! Met een aantal vrienden stonden we buiten en ineens kwam daar de DJ aanrollen. Met een paar van de lievelingsnummers van mijn man en wat goede feestknallers hebben we zo een heel kort maar heel leuk feestje gevierd. Top!
Bas
Restaurant 1910 Eindhoven
Lees verder
PopUp DJ kwam bij ons personeelsfeest bij ons in de tuin. Het zou eigenlijk voor een uurtje zijn maar het was zo leuk dat we ter plekke 2 uur extra hebben bijgeboekt. Mijn personeel was na een zeer drukke tijd echt aan een verzetje toe en de Mobiele DJ wist er een super feest van te maken. Staat ook open voor de meest gekke verzoekjes. Aanrader!