Playmobiel DJ

logo playmobiel svg

Mobiele DJ op een boot?

Regelmatig worden we gevraagd voor het verzorgen van de muziek en maken van de sfeer tijdens een rondvaart. Vaak in Rotterdam, door de havens of richting Papendrecht maar ook op andere plaatsen zoals de Biesbosch of Sail Amsterdam. Wat heb je nu aan een mobiele DJ op een boot kan je je afvragen. Je kan nergens heen op een boot. Dat klopt maar het grote voordeel van de mobiele DJ op een boot is het ontbreken van opbouwtijd, de wendbaarheid, en het geringe gebruik van de vaak beperkte ruimte.
 
 
DJ Boot
Kleine ruimte, veel plezier!
 

Beperkte ruimte?

Met de mobiele booth sta je nooit in de weg… want voordat je in de weg staat sta je al weer ergens anders. Gaan de buffetten open? De DJ maakt plaats. Staan de gasten buiten op het achterdeck omdat het mooi weer is? De DJ gaat mee naar buiten.

Wat ook altijd weer opvalt op een boot is dat de sfeer er al snel in zit. Zodra de vaste wal is verlaten en mensen op een boot zitten veranderd er gewoon iets. Het kan komen door het zachte deinen, de frisse wind of de geur van een boot. Of misschien is het wel omdat iedereen ‘aan boord’ is en er ook niet af kan. In ieder geval een uitje op een boot is altijd leuk en met een DJ erbij natuurlijk nog leuker!

Over PlayMobielDJ:

PlayMobielDJ richt zich op mobiele interactieve DJ concepten. Met onze fraaie mobiele DJ booth met mobiel geluid staan we midden tussen de gasten.
Play-Mobiel DJ’s zijn ervaren all-round DJ’s met een representatief voorkomen. Naast een enorme muziekkennis en DJ skills beschikken ze ook over people skills. Met een Play-Mobiel DJ heb je dan ook meer dan iemand die alleen de muziek verzorgd.

Onze locatie

Postadres: Marijke Meustraat 23, 4818LV, Breda

Bezoekadres: Nw. Ginnekenstraat 38 4811 NS Breda

Volg ons op social media!
drop us a line

FRO

NT6