Playmobiel DJ

logo playmobiel svg

Mobiele Silent Disco

 
Ben jij ook zo gek op Silent Disco? Lekker met een koptelefoon op je hoofd helemaal uit je plaat gaan… Of juist lachen om al die gekken die met hun koptelefoon op keihard vals staan mee te zingen. Dat je lekker met elkaar kan praten zonder te hoeven schreeuwen, je zet gewoon je koptelefoon af, is natuurlijk ook top!
 
Mobiele Silent Disco, Play-Mobiel style! 
 
Walking DJ en Rolling DJ!

Voor iedereen die net als wij gek is op silent disco bieden we twee superleuke varianten op het bekende Silent Disco feestje. Wij zijn van het mobiele dus geen DJ of DJ’s die statisch achter een booth verscholen staan maar een of meerdere DJ’s die lekker midden tussen de mensen staan en het feestje in no time op gang brengen. Met de mobiele DJ booth van de Rolling DJ kan je zelfs onderweg of door verschillende ruimtes heerlijk doorfeesten. Binnen, buiten… doe maar gek.

Geen behoefte aan lawaai?

 Lekker stil uit je dak!

Rock and Roll baby! Maar dan op een heel beheersbaar geluidsniveau. Eventueel staan de speakers van de Rolling DJ booth wel zachtjes aan maar echt uit je dak kan je alleen met een koptelefoon op je hoofd.

Even serieus….

Feesten is natuurlijk top, maar we doen met evenveel plezier en enthousiasme netwerkborrels, bedrijfsfeestjes, contactdagen, familiedagen, buurtfeesten, housewarmings en al die andere dingen waar je een fijn muziekje bij wil hebben. Of wat dacht je van een stille rondleiding met de mobiele DJ booth of een mobiel hoorspel? Kom maar op met je creatieve ideeën!

Ben je er klaar voor? Heb je er zin in? Wij wel.

Over Play-Mobiel:

Play-Mobiel richt zich op mobiele interactieve DJ concepten. De ene keer alleen een Walking DJ met een iPad tussen de gasten, dan weer samen met muzikanten of met mobiel geluid en een mobiele Rolling DJ booth.
Play-Mobiel DJ’s zijn ervaren all-round DJ’s met een representatief voorkomen. Naast een enorme muziekkennis en DJ skills beschikken ze ook over people skills. Met een Play-Mobiel DJ heb je dan ook meer dan enkel iemand die de muziek verzorgd.

Onze locatie

Postadres: Marijke Meustraat 23, 4818LV, Breda

Bezoekadres: Nw. Ginnekenstraat 38 4811 NS Breda

Volg ons op social media!
drop us a line

FRO

NT6