Playmobiel DJ

logo playmobiel svg

Kom mee naar buiten allemaal!!!!

 
Krijg jij ook zo’n zin om er buiten op uit te trekken als de zon weer zo vrolijk staat te schijnen? De krokusjes staan te bloeien, het gras weer groen wordt? De Play-Mobiel Buiten DJ kan niet wachten!

 

Een echte Buiten DJ!

Tijdens de lente, zomer en herfst staan onze mobiele DJ booths een groot aantal leuke buitenevenementen. Zo zijn we te vinden op bedrijfspicknicks, barbecue’s en sportieve evenementen. Haringparty’s en tuinfeesten. Open dagen en festivals waarbij we met de juiste muziek op vrijwel elke gelegenheid en locatie voor de finishing touch kunnen zorgen. Zelfs als tijdens de kerstperiode staan we regelmatig buiten, maar dan dicht bij de vuurkorf! 😉

Lekker rennen!

Rennen is gezond en goed voor de conditie. De Rolling DJ heeft dan ook een lichtgewicht mobiele muziekoplossing waarmee zelfs een stuk kan worden gerend. De marathon van Rotterdam bijvoorbeeld. Daar is de foto hieronder gemaakt. Nee, we hebben geen hele marathon gelopen maar wel een heleboel deelnemers geholpen bij de laatste lastige kilometers.

De Running DJ bij Marathon Rotterdam

Running DJ

Buiten DJ!

Je ziet het, de Play-Mobiel Rolling DJ is bijzonder geschikt voor een heleboel buitenactiviteiten. Als je ook iets wil organiseren en wil weten of het ook past op jou festival, bedrijfsfeest, zomer bbq, sportdag, tuinfeest of wat je dan ook wil gaan doen… neem dan gerust even contact met ons op.

Let the sun shine!

Over Play-Mobiel:

Play-Mobiel richt zich op mobiele interactieve DJ concepten. De ene keer alleen een Walking DJ met een iPad tussen de gasten, dan weer samen met muzikanten of met mobiel geluid en een mobiele Rolling DJ booth.
Play-Mobiel DJ’s zijn ervaren all-round DJ’s met een representatief voorkomen. Naast een enorme muziekkennis en DJ skills beschikken ze ook over people skills. Met een Play-Mobiel DJ heb je dan ook meer dan enkel iemand die de muziek verzorgd.

Onze locatie

Postadres: Marijke Meustraat 23, 4818LV, Breda

Bezoekadres: Nw. Ginnekenstraat 38 4811 NS Breda

Volg ons op social media!
drop us a line

FRO

NT6