Playmobiel DJ

logo playmobiel svg

Kerstborrel DJ

Met De Kerstborrel DJ is het is ieder jaar weer volop feest en gezelligheid in december en januari. Op tientallen kerst- en nieuwjaarsborrels blijken ons mobiele en interactieve DJ concepten steeds weer de juiste snaar te raken. Natuurlijk met (de betere) kerstmuziek maar ook gezellige gouwe ouwe, knallers uit de top40, après ski of meer stijlvol met gezellige soul en jazz. Een feest of borrel, voor je het weet zit de sfeer er met de Mobiele Kerstborrel DJ goed in!

kerst dj

De leukste kerstborrel DJ!

Dus ga je binnenkort een borrel of feest te organiseren? Op kantoor, thuis, in een trein, op een boot of op die schitterende locatie? Wij zijn er ook dit jaar weer klaar voor om jou te helpen er een geweldig succes van te maken waar nog lang over wordt nagepraat. Natuurlijk met een Mobiele Kerstborrel DJ maar ook met vragen over andere (kerst) acts, entertainment of aankleding helpen we graag.

kerst dj playmobiel

Reken nu af met die saaie kerstborrels! Ga interactief. Vraag direct naar onze mogelijkheden.

Ook een leuke greenscreen fotoact op uw event? Check: Happy Picture

Onze locatie

Postadres: Marijke Meustraat 23, 4818LV, Breda

Bezoekadres: Nw. Ginnekenstraat 38 4811 NS Breda

Volg ons op social media!
drop us a line

FRO

NT6