logo playmobiel dj small

PopUp DJ

pop up dj

Iets te vieren? Wil je iemand verrassen of in het zonnetje zetten?

Denk dan eens aan een flits-bezoek van een PopUp DJ!
Wat kan je verwachten? De PopUp DJ staat op gewenste tijd bij jou op de stoep of in het gebouw.

Zodra de jarige, geslaagde, jubilaris, het bruidspaar of wat dan ook in beeld komt barst een instant feestje los. De favoriete feestmuziek knalt uit de boxen en de confetti vliegt door de lucht. Instant feest!

Na zo’n 15 minuten (of gewenst langer) is het voorbij. De PopUp DJ rolt de mobiele booth weer weg en de rust keert terug.

5/5
Wij hebben de PopUp DJ laten komen voor de 40ste verjaardag van mijn man. Gezien de corona-maatregelen konden we geen 'echt' feest geven maar om mijn man te verrassen hebben we een bezoek van de Mobiele PopUp DJ geboekt. Dit was een groot succes! Met een aantal vrienden stonden we buiten en ineens kwam daar de DJ aanrollen. Met een paar van de lievelingsnummers van mijn man en wat goede feestknallers hebben we zo een heel kort maar heel leuk feestje gevierd. Top!
Marcella, particulier
4.5/5
PopUp DJ kwam bij ons personeelsfeest bij ons in de tuin. Het zou eigenlijk voor een uurtje zijn maar het was zo leuk dat we ter plekke 2 uur extra hebben bijgeboekt. Mijn personeel was na een zeer drukke tijd echt aan een verzetje toe en de Mobiele DJ wist er een super feest van te maken. Staat ook open voor de meest gekke verzoekjes. Aanrader!
Bas, Restaurant 1910 Eindhoven

PopUp DJ biedt extra’s!

Ons aanbod voor omg. Breda: - 15 minuten PopUp DJ incl. 2 confetti shooters (papier) € 125,- ex 9% btw.
- Reiskosten buiten Breda € 25,- per uur.

DJ booth is te voorzien van een persoonlijke boodschap. Vraag naar de mogelijkheden.

Je kan ons inzetten op vele gelegenheden, zoals:
- Verjaardagen
- Jubilea
- Eindexamen feest
- Personeel bedanken
- Zorgcentra
- Uitvaarten
- Bruiloften

Neem voor meer informatie contact met ons op.

De Play-Mobiel DJ’s werken door het hele land, vraag gerust naar onze beschikbaarheid indien je een borrel of feestje organiseert.