logo playmobiel dj small

Live communicatie door de DJ!

Als communicatie professional heb je er nu een mogelijkheid bij om tijdens een live event direct met je doelgroep te communiceren. De Mobiele DJ Play-Mobiel biedt namelijk een uniek onderscheid ten opzichte van de traditionele DJ. Play-Mobiel staat midden tussen de gasten en spreekt ze aan. En niet alleen om te kijken wat ze willen horen. Nee, de DJ denkt ook mee ook met de live communicatie doelstellingen van u als opdrachtgever.

Heeft u een product te promoten dan zal de Dj bijvoorbeeld vragen welke muziek de gasten daarbij vinden passen. Welke gevoel ze krijgen bij uw product en wat daar muzikaal bij past. Uiteraard worden alle suggesties door de DJ op een charmante wijze gemodereerd en worden de verzoekjes ook wel lichtjes gestuurd. Je wil uiteindelijk geen Heavy Metal horen op een event waar het thema bijvoorbeeld ‘Lentekriebels’ is.

Gevolg: Maximale beleving. Meer zeggen met minder woorden, optimale live communicatie. Neem contact op voor meer communicatie.