logo playmobiel dj small

iPad DJ, hoe werkt dat nou?

Veel mensen zijn blij verrast als je op ze af stapt en vraagt wat ze zouden willen horen. Dit is nieuw voor ze. Zelf meebepalen wat er gedraaid gaat worden geeft iedereen een kick. Vaak weten ze wat ze willen maar vaak ook hebben ze geen idee. Geen probleem, we vinden altijd wel wat goeds om te draaien uit de digitale platenkoffer.

Wat iedereen sowieso wil weten is hou dat nu werkt met die iPad. Veel mensen denken dat er achter de schermen nog een grote computer staat of nog ergens een DJ achter een muur waar de iPad mee communiceert. Maar dat is echt niet zo. Alles wat je hoort gebeurd live en zonder vertraging op de iPad. Dat maakt het extra kicken als je als gast even mag ‘scratchen’ of een nummer starten.

Laatst heb ik wat gefilmd, de DJ live in actie. Geeft een beetje een idee van hou een avond met een iPadDJ eruit ziet.

iPad DJ Rob staat in het filmpje hieronder in de mooie locatie van De Fabrique in Maarsen. Je ziet hier goed hoe de DJ gewoon rond kan lopen en tussen de gasten staat. Vaak ook lekker aan het meedansen. Interactie in optima forma. Of zoals ook veel gasten het spontaan noemen: “dit is de DJ 2.0!!” Meer weten? Neem dan contact met ons op!

In dit tweede filmpje zie je iPad DJ Victor in actie. Dit is opgenomen in het prachtige Landgoed te Werve in Rijswijk.