logo playmobiel dj small

UPDATE jan. 2022

Inmiddels zijn we met PlayMobiel 10 jaar verder. Van een wandelende DJ met een iPad tussen de gasten groeiden we naar een volwassen mobiele DJ booth. Nog steeds tussen de gasten en draadloos. 
Interactiviteit en connectie met het publiek of de gasten en daarmee die lach op het gezicht krijgen of de heupen losjes laten bewegen is nog steeds waar we het voor doen. In de afgelopen twee jaar vaak met beperkingen of zelfs helemaal op z’n gat. Maar, we zijn er nog en zijn klaar om er weer op uit te trekken. 

Tot snel!


Voorjaar 2012: 

iPad DJ – Kavel7 lanceert Play-Mobiel!

In een strak pak beweegt de Play-Mobiel IPadDJ zich onder de gasten. Met zijn iPad in de hand en een koptelefoon op het hoofd vraagt aan gasten wat zij willen horen of zouden draaien als ze zelf de DJ waren. De iPad is heel divers gevuld met heerlijke muziek, van lounge en disco tot dance, top 40, house en salsa.

ipad-dj-kavel7-lanceert-play-mobiel

Jij bent de DJ!

Staat het verzoekje niet op de Ipad dan tovert de IPadDJ een toepasselijke vervanger op de digitale draaitafels. Wij je zelf even een track inmixen? Geen probleem! Met de gebruiksvriendelijke IPadDJ app kan iedereen zien hoe dat gaat of zelf de knoppen bedienen. En zeg nou zelf, het is toch geweldig als iedereen hoort wat jij net hebt gekozen.

Zelf aan de slag?

ipad-dj-kavel7-lanceert-play-mobiel-2

IPadDJ Play-Mobiel maakt gebruik van djay 2 van Algoriddim. Meer weten? Neem contact op